logo

plovdivclubs.com

Любо във Vogue: Аз нямам фенове, аз имам приятели!
Любо във Vogue: Аз нямам фенове, аз имам приятели!

Любо във Vogue: Аз нямам фенове, аз имам приятели!

публикувана на 03.10.2015 06:24

 

Прекрасен, неподражаем, естествен. Това е Любо Киров. Звездата на модерната БГ музика за пореден път покори Пловдив и провокира стотиците си фенове в обновения клуб Voqu снощи. Той не пропусна отново да подчертае, че истинската БГ музика трябва да бъде подкрепяна, независимо дали тя е от близкото или далечното минало. След което се поклони на големия Емил Димитров за наследството, коeто ни е оставил.

 

Бившият вокалист на група „Те” е голям фен на Васил Найденов. На всеки свой лайф концерт той традиционно изпълнява по една негова песен. Така бе и тазив вечер, когато Любо показа отново класа с „По първи петли”, а всички гости, без абсолютно никакви изключения, пяха от сърце заедно с него. 

 

След няколко часов лайф гостите на VOGUE все още искаха още и още хубава българска музика, а Любо Киров изпълни всяко музикално желание отправено към него. Той сподели, че е истинско удоволствие и чест д апее пред таквапублика и сподели, че чувства всеки един  не като фен, а като приятел. Усмихнатият Любо слиза много кратно от сцената, за да дава наздравица и да се снима с всеки, който поиска.

 

По време на целия лайф, гостите в заведението пяха с пълен глас хитовете на Любо, скандираха името му и танцуваха с него. Певецът качи няколко девойки на сцената и ги подкани за танци, като непрекъснато ги насърчаваше със „Страхотни сте!“, а младата дама Биатрис Желязкова, изпълни заедно с него песента „Без теб“, като успешно замени Сантра на сцената.

 

Сред гостите в клуба бе и лорд Евгени Минчев, дошъл да подкрепи Любо в Пловдив. ПР-ът се снима с всички, които искаха да направят това, но не остана до края на лайфа на Любо, който продължи над два часа. 

 

Купонът тази седмица продължава с Ъпсурт,които ще гостуват в сряда, а днес пък заведението ще отбележи своя първи рожден ден.

 

Честито на целия усмихант персонал на Vogue. Не спирайте да пръскате щастие!

 

 


Седмична програма